2017 // NY SKOLEGÅRD - SKOLEN VED SØERNE, FREDERIKSBERG KOMMUNE

Vi hjælper Frederiksberg Kommune – og Skolen ved Søerne, Niels Ebbensens Vej – med at udvikle en ny åben skolegård, hvor byen og skolegården bliver mere sammenhængende. Vi har gennemført en brugerproces, med workshops for både eleverne og for naboer og forældre. Med åben og kreativ dialog har vi sammen vendt bekymringer for larm og lyssky aktiviteter til konstruktive ideer og forslag til hvordan skolegården kan blive et nyt inviterende byrum – som også kan bruges udenfor skoletiden.

I drømmeværksteder udviklede de seje elever små prototyper på lege-elementer, som inspiration til vores videre skitseprojekt. Skitseprojektet skal gennem politisk godkendelse i september – og så håber vi, at drømme bliver til virkelighed!

Pt. er status, at vi afventer politisk behandling - og forhåbentlig godkendelse - af skitseforslaget. Vi håber, at politikerne afsætter de nødvendige midler til at gennemføre den tiltrængte fornyelse af skolens udearealer til fælles glæde og brug af både skoleelever og områdets beboere.

Ydelse: Arkitektrådgivning
Bygherre: Frederiksberg Kommune 
Ingeniør: Hartvig Consult Rågivende Ingeniøre
Status: Skitseforslag