/ JOB & PRAKTIK

Vi har pt. alle stillinger besat.

Hvis du alligevel gerne vil sende os en ansøgning, så send den til etn@etn.dk, så vender vi tilbage. 

PRAKTIKOPHOLD

Er du studerende – enten på arkitektskolen, KU (landskabsarkitekt) eller konstruktørskolen, og er du interesseret i at være en del af hverdagen på en mindre tegnestue, hvor der er garanti for at blive en del af alle spektre af arbejdet med at ideudvikle, designe, projektmodne, og anlægge spændende byggerier og landskabsopgaver?  

Så send os en motiveret ansøgning, dit CV samt evt. portfolio som en pdf til etn@etn.dk   

Vi tilbyder ulønnet praktikophold – som udgangspunkt i 5-6 mdr. – eller hvad der passer til din skole. Som arkitekt/landskabsarkitekt skal du som minimum have færdiggjort din bachelor. Vi tilbyder ikke praktik, hvis du har færdiggjort din kandidatuddannelse.

FOLKESKOLE-PRAKTIK

Vi modtager mange ansøgninger fra folkeskoleelever, som gerne vil i praktik. Og vi tager gerne praktikanter ind - dog kun ons-fredag i uge 41. Grunden til at vi ikke tager praktikanter på andre tidspunkter af året er, at vi bruger meget tid på eleverne - så de får en god oplevelse og får indblik i hverdagen på en tegnestue. Vi vælger derfor at samle en gruppe elever på samme tidspunkt, så vi optimerer vores og deres tid.

Er du elev i 8. - 10. klasse modtager vi gerne din ansøgning om skolepraktik i uge 41. Du kan sende den til etn@etn.dk